Piráti si zvolili nové vedení a my z Trojky jsme byli u toho!

15. ledna 2024
Piráti si zvolili nové vedení a my z Trojky jsme byli u toho!

V sobotu 13. ledna proběhlo v brněnském Sono Centru letošní volební Celostátní fórum Pirátské strany. Samozřejmě nejen fyzicky, ale hybridně, protože přirozeně volí všichni z nás, a to elektronicky; reálně tedy není nutné být na místě.

Přesto od nás z Prahy 3 dorazilo osm Pirátů i námi podporovaný kandidát do Senátu Marek Hilšer. Jako vždy šlo o skvělou akci, potkali jsme se po čase opět s kolegy a kolegyněmi ze zbytku republiky a zvolili jsme nové vedení strany ve složení:

1. Ivan Bartoš, ministr
  2. Klára Kocmanová, poslankyně Sněmovny
  3. Markéta Gregorová, poslankyně Europarlamentu
  4. Jana Holomčík Leitnerová, radní Jihomoravského kraje
  5. Dominika Poživilová Michailidu, zastupitelka obce Krnsko

Díky všem, především pořadatelům, za moc fajn víkend.