Nová dětská psycholožka na Praze 3!

6. února 2024
Nová dětská psycholožka na Praze 3!

A nejen to! Nedostatečné kapacity psychologů, psychiatrů a psychoterapeutů jsou celorepublikovým problémem. Proto jsem se pustila do hledání řešení, jak tyto služby občanům Prahy 3 zajistit.

Vytvořili jsme pobídku ve formě zvýhodněného nájmu ordinace pro ambulanci dětského psychologa. A nyní vám můžeme představit www.intersepraha.cz! Na pobočce v Jeseniově ulici již nyní funguje odborný tým 2 psychologů pro dospělé a 2 psychiatrů pro dospělé a mladistvé od 16 let.

Ordinace ve Slezské ulici bude otevřena za pár dní, ale již nyní se můžete objednat. Budou zde k dispozici 4 dětští psychologové, kteří zároveň nabízejí i psychoterapii pro děti.

Všechny služby jsou hrazeny z veřejného zdravotního pojištění. a pro objednání můžete použít tento formulář.

Se společností jsme navázali úzkou spolupráci a počítáme s tím, že se bude nabídka služeb v budoucnu ještě rozšiřovat. Zároveň hledáme možnosti podpory pro žáky našich škol, a to jak v oblasti péče, tak v oblasti prevence.